Internetdienstverlener.nl

De markt voor levering van clouddiensten staat nog maar aan het begin, maar maakt op dit moment een geweldige groei door. Om ook aan de aanbieders van deze nieuwste vorm van digitale diensten zekerheden te kunnen aanbieden, heeft ICTWaarborg deze aan haar portfolio toegevoegd. 

ICTWaarborg kent hierdoor meerdere zakelijke dienstverleners: automatiseerders, webontwikkelaars, hostingbedrijven en telecom. Speciaal voor hen zijn algemene voorwaarden geschreven om ook deze dienstverlenende bedrijven de ICTWaarborg-zekerheden te kunnen laten bieden. 

Het leveren van diensten in de cloud kan niet vergeleken worden met het leveren van ict-apparatuur of de installatie hiervan. In de nieuwe B2B Algemene Voorwaarden van ICTWaarborg is daarom door middel van aparte modules speciaal aandacht besteed aan zaken als de ontwikkeling van (web)applicaties, hosting, SaaS en telecom. Met deze zakelijke Algemene Voorwaarden is het direct duidelijk met welke rechten en plichten beide partijen hebben te maken. Hiermee voorkomen de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven conflicten. Mochten er echter toch conflicten ontstaan, dan kent ICTWaarborg een unieke geschilbeslechting die de gang naar de rechter overbodig maakt.

De website Internetdienstverleners.nl is in het leven geroepen om mensen te helpen die op zoek zijn naar een bedrijf dat de hiervoor beschreven internetdiensten levert. Vanwege de geboden zekerheid die klanten worden geboden, worden deelnemers van ICTWaarborg extra duidelijk weergeven, maar ook andere bedrijven die op dit gebied actief zijn, zijn opgenomen op de website Internetdienstverleners.nl. Hierdoor wordt een volledig overzicht van de branche gegeven.

ICTWaarborg

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.200 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.