Localhosting

Webontwikkelaar en hostingbedrijf in Schin op Geul

Beoordelingen Localhosting

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit

Recensies Localhosting

Bekijk in totaal 7 recensies:

De bereikbaarheid via e-mail is uitstekend. Meldingen om aanvullingen of wijzigingen aan te brengen op mijn website worden binnen 1 of 2 dagen uitgevoerd, zoals ze zijn aangegeven. Kortom, zeer tevreden.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Service is essentieel bij een internetdienstverlener. Deze ondernemer geeft professioneel advies en geen standaard (mail) antwoord bij het maken van een ticket of vraag. Responstijd binnen 1 dag.

Hostingbedrijf beoordeeld op

Erg prettig sfeer om zaken mee te doen, professioneel benadering een echte vak specialist. Ik heb mijn site nu het 3de jaar, zodra ik een vraag stel heb ik binnen 2 dagen antwoord of het is direct geregeld wat ik wil. de dienst verlening die ik ontvang voor het geen wat het kost vind ik uiterst perfect. erg tevreden dus!!!

Hostingbedrijf beoordeeld op

Ik host nu al een tijdje bij localhosting. Ik had zelf problemen met de data overzetten. Localhosting heeft mij hier uitstekend bij geholpen. Verder hebben ze nog een script voor mij geoptimaliseerd. Mijn Joomla website draait nu weer uitstekend.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Erg goed! Ik ben heel tevreden, professioneel en betrouwbaar. Vooral in de communicatie merk je de eerlijkheid en de secuurheid.
Topper

Webontwikkelaar beoordeeld op

Ben zeer tevreden,. Op een persoonlijke, deskundige manier wordt gezorgd voor een perfect resultaat van website en webshop.

Hostingbedrijf beoordeeld op

Zeer betrouwbare website bouwer,houd zich aan de afspraken en is prijs technisch goed,raad deze ook aan aan collega;s en zoekende

Webontwikkelaar beoordeeld op

Terug naar Localhosting.