MKB Clickservice

Webontwikkelaar in IJsselstein

Beoordeel webontwikkelaar

51 recente beoordelingen

Beoordelingen MKB Clickservice

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit

Recensies MKB Clickservice

Bekijk in totaal 99 recensies:

Jean Evers

Ik doe al een aantal jaar zaken met Mkb Clickservice en ben zeer tevreden over mijn website en de vindbaarheid op Google. Krijg veel aanvragen via de website binnen en daar gaat het ook om.

Webontwikkelaar beoordeeld op 17 mei 2022

bjorn

prima tevreden

Webontwikkelaar beoordeeld op 12 mei 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Roel Dirks

Goede service en vindbaarheid is voor mijn bedrijf merkbaar toegenomen. Meer nieuwe contacten. Heb alles inclusief de website bij hun neergelegd en dit bevalt prima.

Webontwikkelaar beoordeeld op 11 mei 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Paulien

Samenwerking altijd naar volle tevredenheid. Informatie wat ik nodig heb kan ik ze altijd vragen en wordt goed geholpen. Goede partij om zaken mee te doen!

Webontwikkelaar beoordeeld op 10 mei 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Roy

Goede en snelle service. Al jaren klant en nooit gedoe . Mensen die hun beloftes na komen en altijd klaar staan! Dikke pluim

Webontwikkelaar beoordeeld op 06 mei 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

wega support

mkb Clickservice is een betrouwbaar en klant vriendelijk bedrijf ben al veel jaren een heel tevreden klant. Vooral omdat er snel problemen op onze webshop opgelost worden en zij goede idee aan dragen ook het contact met de medewerkers wordt door mij als zeer positief ervaren zeker een aanrader mkb clickservice!

Webontwikkelaar beoordeeld op 05 mei 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Herman Schaeffer

Een van de meest klantonvriendelijke wanpresteerders die er bestaan. Ze beloven gouden bergen, maar er komt niets uit. Bovendien zit je voor je het weet vast aan een tweejaarscontract - ook als je heel duidelijk aangeeft dat je weg wilt, kun je niet weg. "U zit aan ons vast, helaas heeft u uw contract niet goed gelezen." Er wordt formalistisch gereageerd, ze vinden het prima dat jij als klant totaal gefrustreerd bent, en incasseren lekker door. Ik ben zo klaar met MKB Clickservice.

Webontwikkelaar beoordeeld op 03 mei 2022

Reactie op recensie
Bedankt voor uw reactie. We vinden het vervelend om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Graag komen wij samen tot een gepaste oplossing voor dit probleem. Wij gaan dit intern onderzoeken en de klantenservice zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Daniel Rouwkema

Beste ondernemers, trap niet in de malafide praktijken van MKB ClickService. Het zijn oplichters die je een wurgcontract in de maag splitsen waarop je bij het doen van de aanbieding meteen moet tekenen. Vervolgens komen zij hun afspraken niet na! BEGIN ER NIET AAN!

Webontwikkelaar beoordeeld op 30 april 2022

Reactie op recensie
Beste meneer Rouwkema,
Bedankt voor uw reactie. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u ontevreden bent omtrent onze dienstverlening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom gaan wij altijd in gesprek met onze klanten om samen tot een gepaste oplossing te komen.

Wij hebben u de afgelopen weken meermaals getracht te bereiken via de telefoon en e-mail. Uit coulance hebben wij ook al twee keer een oplossing geboden. Helaas bent u niet akkoord gegaan met ons voorstel.

Wat ons betreft staat er niets in de weg voor een goede en fijne verdere samenwerking. Wij zijn bijzonder coulant en staan te allen tijde open voor een extra inspanning ter bevordering van onze samenwerking. Wij menen een meerwaarde te kunnen betekenen voor uw onderneming!

De klantenservice zal contact met u opnemen om uw klacht te bespreken.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Joh. Schmeitz, Goud- Zilversmid

MKB Clickservice :
Een aanrader :
Prima kwaliteit reclame , wij hebben, gedurende ons inmiddels 13 jarig lidmaatschep, heel veel positieve reacties ontvangen, en dus ook nieuwe klanten mogen verwelkomen.
Een aanrader !

Webontwikkelaar beoordeeld op 19 april 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Tjibbe

Ik heb mijn bedrijf opgezocht en heb een mail gestuurd met alle gevraagde stukken maar nu wordt ik hard opgelicht wand blijkbaar moet ik particulier door betalen.
Heb een zakelijk contract getekend en niet particulier dus mensen ga niet in zee met deze oplichters

Webontwikkelaar beoordeeld op 20 maart 2022

Reactie op recensie
Vervelend om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Graag kijken we hoe we het samen kunnen oplossen. De klantenservice zou graag contact met u willen opnemen, echter kunnen wij uw gegevens niet terugvinden in ons klantenbestand. Kunt u een mailtje sturen naar marketing@mkbclickservice.nl met uw klantengegevens? Dan neemt de klantenservice spoedig contact met u op om uw klacht te bespreken!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

LW

oplichters, ze maken wurgcontracten en lever niets/kapotte dingen aan. Nadat je contract is afgelopen is de website ook niet van jou maar van hun. letterlijk moderne oplichting. Ga niet in zee met deze scammers

Webontwikkelaar beoordeeld op 25 februari 2022

Reactie op recensie
Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Wij hebben een goedwerkende productieafdeling, dus wij betwijfelen het dat we ‘niets’ of ‘kapotte’ websites en campagnes aanleveren. Verder klopt het dat zodra het contract afloopt, we de website offline halen en er geen diensten meer geleverd worden. Dit heeft niets met oplichting te maken. Wij werken ook op ons eigen CMS systeem, dus de website zal niet functioneren op een andere server.

Natuurlijk kijken wij wel graag hoe we uw klachten kunnen wegnemen. De klantenservice zou graag contact met u willen opnemen, echter kunnen wij uw gegevens niet terugvinden in ons klantenbestand. Kunt u een mailtje sturen naar marketing@mkbclickservice.nl met uw klantengegevens? Dan neemt de klantenservice spoedig contact met u op!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Tegelhuys Ommen

MKB Clickservice is een partij waarmee je goed kan overleggen over hoe je het allemaal ingevuld wilt hebben en, wanneer je aanleiding ziet, kan je onderweg ook makkelijk bijsturen en hierover overleggen.

Webontwikkelaar beoordeeld op 25 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Rosanne

Fijn bedrijf ! Prettige uitleg.

Webontwikkelaar beoordeeld op 24 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Henk

Ik ben nu al 2 jaar klant bij mkb click service en het personeel heeft verstand van zaken. Weten goed waar ze het over hebben en zijn graag bereid om dit te delen. Reeds was 1 van de vertegenwoordiger langs gekomen om te kijken waar verbetering ligt. Hiervoor hebben wij een plan opgesteld en deze wordt zonder enige moeite uit gewerkt. Super service!

Webontwikkelaar beoordeeld op 22 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Marja Heidstra

Prettig gesprek, goede en deskundige uitleg. Ruim tijd genomen.

Webontwikkelaar beoordeeld op 21 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Marielle

Goeie service heel professioneel team, maak er op het moment niet veel gebruik van maar als ik ze nodig heb of iets wil veranderen is het vrijwel direct geregeld.

Webontwikkelaar beoordeeld op 18 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

bert van meerveld

goede service snelle afwikkeling

Webontwikkelaar beoordeeld op 16 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Waalderink

Denkt goed mee met de klant.

Webontwikkelaar beoordeeld op 14 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Heero van dillen

Prettig contact en makkelijk bereikbaar. Er word goed geluisterd naar wensen en de mogelijkheden worden duidelijk uitgelegd. Het langskomen aan huis om de samenwerking e.d. te bespreken stel ik ook erg op prijs.

Webontwikkelaar beoordeeld op 11 februari 2022

Reactie op recensie
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Toon 21 volgende recensies

Terug naar MKB Clickservice.