MKB Clickservice

Webontwikkelaar in IJsselstein

Beoordeel webontwikkelaar

104 recente beoordelingen

Beoordelingen MKB Clickservice

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit

Recensies MKB Clickservice

Bekijk in totaal 160 recensies:

Joëlla

Super goede service! Komen hun afspraken na en zijn zeer behulpzaam. Zeker een goed bedrijf om mee samen te werken!

Webontwikkelaar beoordeeld op 08 februari 2023

Jera Hendriks

Fijne samenwerking, vriendelijk , snelle service , eerder klant geweest altijd tevreden !

Webontwikkelaar beoordeeld op 07 februari 2023

Mike Rotmensen

Al jaren werk ik met Mkb Clivkservice en ben tevreden over onze samenwerking. Snelle en goede dienstverlening. L

Webontwikkelaar beoordeeld op 02 februari 2023

Remco

Zeer tevreden over de samenwerking

Webontwikkelaar beoordeeld op 27 januari 2023

Esther waalkens

Duidelijke communicatie, makkelijk bereikbaar...

Webontwikkelaar beoordeeld op 27 januari 2023

Petra Schoonewille

Het is een fijne samenwerking tussen mkb clickserrvice en ons. Het brengt duidelijkheid en het is ech waar voor je geld. We krijgen hierdoor steeds meer klanten.

Webontwikkelaar beoordeeld op 26 januari 2023

Edwin van Leeuwen

Goeie samenwerking duidelijke uitleg.
En aardige mensen

Webontwikkelaar beoordeeld op 25 januari 2023

Rinor

Goede service , zeer tevereden.

Webontwikkelaar beoordeeld op 24 januari 2023

Gerco

Prima samenwerking!

Webontwikkelaar beoordeeld op 20 januari 2023

Reactie op recensie
Beste Gerco,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij zijn u ook erg graag van dienst. Wij streven naar het doorzetten van onze fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Patricia Russell

Ik heb mijn ups en downs gehad met MKB Clickservice. Positief is dat ze altijd bereid zijn geweest naar me te luisteren en veranderingen aan te passen. Af en toe ben ik benaderd met verschillende aanbiedingen - op den duur willen ze mijn bedrijf helpen groeien.

Webontwikkelaar beoordeeld op 20 januari 2023

Reactie op recensie
Beste Patricia,
Wij bedanken u voor uw eerlijke beoordeling. Fijn om te horen dat u wel tevreden bent met onze service. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te luisteren naar de problemen die u ervaart en deze aan te pakken! Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking met hopelijk veel groei binnen uw bedrijf!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Annelies van Dijk

Fijne en vriendelijke samenwerking en alles in overleg! Zeer tevreden.

Webontwikkelaar beoordeeld op 19 januari 2023

Reactie op recensie
Beste Annelies,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij streven naar het doorzetten hiervan. Wij wensen u nog een prettige dag!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

John kolk

Zeer tevreden over de samenwerking

Webontwikkelaar beoordeeld op 18 januari 2023

Reactie op recensie
Beste John,
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Addy

We zitten al 8 jaar bij MKB en zijn zeer tevreden over de samenwerking en de service. Nu gaan ze ons voorzien van een nieuwe website wat op maat gemaakt wordt.

Webontwikkelaar beoordeeld op 18 januari 2023

Reactie op recensie
Beste Addy,
Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB ClickService en dat al 8 jaar! Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking. We doen hard ons best om de nieuwe website helemaal naar wens te maken!

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Hanneke

Heel slecht en sluw . Sturen een verkoper met mooie verkooppraatjes. Uiteindelijk krijg je geen bedenktijd dus je kunt ook niet terug. Veel duurder dan een ander bedrijf en je zit er meteen 24 maanden aan vast . Voel me zo zwaar opgelicht en erg verdrietig want moet hard werken voor mijn geld .

Webontwikkelaar beoordeeld op 30 december 2022

Reactie op recensie
Beste Hanneke,
Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent met onze dienstverlening. Onze vertegenwoordiger heeft bezoek aan u gebracht. Hij heeft u een eenmalig aanbod gedaan om de samenwerking aan te gaan. Hier heeft u uit eigen beweging mee ingestemd. De 14 dagen bedenktijd is voor consumenten in het leven geroepen. Dit is dus niet van toepassing op bedrijven. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u achteraf niet meer achter uw keuze staat. Hopelijk kunnen wij uw vertrouwen snel herwinnen!

Helaas kan ik uw klantengegevens niet terugvinden aan de hand van de gegeven informatie. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw klantnummer naar ons te mailen? Dan nemen wij contact met u op!

Marketing@mkbclickservice.nl

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Ron de geus

Is een mooie en eerlijk bedrijf die jou goed helpt goede service en ze komen met goede oplossingen voor jou bedrijf

Webontwikkelaar beoordeeld op 15 december 2022

Reactie op recensie
Beste Ron,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij staan inderdaad altijd klaar voor onze klanten om ze zo goed mogelijk te helpen. Erg fijn om te horen dat u dit ook zo ervaart. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Savannah Goossens

Professionele mooie website. Makkelijk contact mee op te nemen als je iets gewijzigd wilt hebben.

Webontwikkelaar beoordeeld op 13 december 2022

Reactie op recensie
Beste Savannah,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw website en onze service! Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Ineke Dane

Na wat opstartproblemen ben ik erg tevreden over de manier waarop ik als klant gezien en gehoord wordt. Daarnaast worden gewenste aanpassingen aan mijn website steeds snel en correct verwerkt.

Webontwikkelaar beoordeeld op 06 december 2022

Reactie op recensie
Beste Ineke,
Wat fijn om te horen dat u na enige opstartproblemen, nu wel erg tevreden bent met onze service! Wij zijn u ook erg graag van dienst en streven naar het doorzetten van onze fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Twan Donkers

Al jaren een tevrede klant. Leuk contact en goede service

Webontwikkelaar beoordeeld op 02 december 2022

Reactie op recensie
Beste Twan,
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Anastasia Radu

Jaren al klant van MKB!
Zeer professioneel bedrijf dat meedenkt met in voordelen voor jou bedrijf!

Webontwikkelaar beoordeeld op 22 november 2022

Reactie op recensie
Beste Anastasia,
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met MKB Clickservice. Wij streven naar het doorzetten van een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
MKB ClickService

Toon 21 volgende recensies

Terug naar MKB Clickservice.