MKB Clickservice

Webontwikkelaar in IJsselstein

Beoordeel webontwikkelaar

7 recente beoordelingen

Beoordelingen MKB Clickservice

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit

Recensies MKB Clickservice

Bekijk in totaal 48 recensies:

Leendert Jochems

Heel veel aandacht wordt er aan mijn website en campagne besteedt. Aanpassingen worden snel doorgevoerd. Ben gewoon tevreden!

Webontwikkelaar beoordeeld op 05 juli 2019

Filiz Topuz

Ik ben nu een tijdje klant en ben zeer tevreden over de diensten van MKB Clickservice en de medewerkers. Betrouwbaar en goed!

Webontwikkelaar beoordeeld op 18 juni 2019

M. van der Slik

Al een aantal jaar aangesloten bij MKB Clikservice en zeer tevreden. Onze website wordt goed bezocht en krijgen veel telefoontjes binnen via de site. Zeker een aanrader!!

Webontwikkelaar beoordeeld op 07 juni 2019

E.R. van der Korft

Wij zijn al jaren een tevreden klant. Heel erg blij me de service en diensten van MKB Clickservice. Vriendelijke mensen

Webontwikkelaar beoordeeld op 07 juni 2019

Els

Voor mij hebben ze mooie landingspagina's gemaakt, alleen ze hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Webontwikkelaar beoordeeld op 03 juni 2019

Walter

Wij hebben door MKB clickservice veel meer werk gekregen.

Webontwikkelaar beoordeeld op 20 mei 2019

Anoniem

Werd door deze firma benaderd, direct gaf ik aan de boel niet te vertrouwen en ook geen afspraak wilde maken. in mijn ogen werd er net zolang doorgedramd tot ik zei: Oké je mag komen maar denk niet dat ik mee wil werken. Dus zo heeft die meneer afspraak voor vandaag gepland. ik heb later terug gebeld en gezegd dat hij absoluut niet hoeft te komen dat ik ook echt niet wil, ze verzekerden mij dat ze zouden zorgen dat ik niet gebeld zou worden en dat de afspraak niet door zou gaan. Plots wordt ik vandaag alsnog door ze gebeld, zelfde meneer als gisteren, ja wij hadden een afspraak maar ben 20 minuten later, hierop antwoorde ik dat ik de afspraak gister direct heb geannuleerd en dat hij niet hoefde te komen. Ik hou er totaal niet van als bedrijven door blijven zeuren. Voor degenen die nu benaderd worden, verbreek het telefoontje en laat blijken dat je het niks vind!

Webontwikkelaar beoordeeld op 29 januari 2019

wilfried nieuwhuis

zeer tevreden over de geleverde service. goede uitleg over het geboden product.

Webontwikkelaar beoordeeld op 19 oktober 2017

Anita de Rijk

Goed bedrijf met goede service
Altijd klantgericht en vriendelijk zowel aan de telefoon als via de mail
Ga zo door

Webontwikkelaar beoordeeld op 19 oktober 2017

Van de Wege

Goede en duidelijke landingspagina. Goed geïnformeerd over mogelijkheden. Alles nagekomen.
Als er iets veranderd dient te worden, kan dit via een mailtje, en de volgende dag is de verandering al zichtbaar. Wordt geregeld gebeld of er nog iets veranderd moet worden. Prettig telefonisch contact.

Webontwikkelaar beoordeeld op 19 oktober 2017

J.Nijsink-Kuit

Klantvriendelijk en correcte afhandeling voor alles rondom de website. Goede reclame voor ons bedrijf.

Webontwikkelaar beoordeeld op 19 oktober 2017

De Kaasruiter

complimenten voor de website, service en snelheid

Webontwikkelaar beoordeeld op 18 oktober 2017

Debby Koijen

Ik heb een goede ervaring met deze ondernemer. Ze doen erg hun best om mijn bedrijf vindbaar te maken op internet. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en ze komen zelf ook met goede suggesties. Een klantvriendelijk bedrijf, zeker de moeite waard om zaken mee te doen!

Webontwikkelaar beoordeeld op 18 oktober 2017

O. Wieringa - Veninga

Een mooie site gemaakt door deze ondernemer voor mijn klanten. Ben dankzij hun goed te vinden op Google. Je hoeft maar even een mailtje of telefoontje te plegen als je iets aangepast wilt hebben of een vraag en ze regelen dit direct voor je. Krijgt snel antwoord en terug koppeling. 1x in de maand word je gebeld of je iets aangepast wilt hebben of dat je te vrezen bent en ook zij komen met ideeën. Dus ben super te vrezen over hun werkzaamheden wat ze voor mij doen om nog meer klanten te kunnen werven.

Webontwikkelaar beoordeeld op 17 oktober 2017

Lykele Ronald van der Veen

Door deze ondernemer is mijn bedrijf goed vindbaar, en word proffesioneel begeleid. mijn wensen zijn uiterst tevreden uitgevoer, en worden tot heden volledig naar mijn wensen vervuld. Namens ons bedankt, en wij werken graag verder dit te behouden.

Webontwikkelaar beoordeeld op 17 oktober 2017

E. Gelens

Zeer tevreden over de manier van werken van deze ondernemer.
Bij vragen snelle reactie en oplossingen.
Kortom zeer tevreden!!

Webontwikkelaar beoordeeld op 17 oktober 2017

M. Nieman

Aangezien ik zelf een leek ben met de computer en alles wat daarbij komt kijken, ben ik blij met de hulp en deskundigheid van deze ondernemer. Zij hebben mij zichtbaarder en beter vindbaar gemaakt op het internet. Ze nemen 1 keer in de 3 maanden contact met mij op om te informeren of ik nog vragen heb of aanpassingen wil doen. Top

Webontwikkelaar beoordeeld op 17 oktober 2017

Job Smeets

Een mooie efficiënte site gekregen met een goede vindbaarheid en goede back-up

Webontwikkelaar beoordeeld op 13 oktober 2017

ReproCentrumWijchen

Uitstekende service, snelle reactie op vragen. meedenken met de klant.

Webontwikkelaar beoordeeld op 13 oktober 2017

Toon 21 volgende recensies

Terug naar MKB Clickservice.