Yuluma B.V.

Webontwikkelaar in Alkmaar

Beoordelingen Yuluma B.V.

Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit

Recensies Yuluma B.V.

Bekijk in totaal 10 recensies:

Solide basis aangevuld met maatwerk, dat betekent een uitstekende webshop. Technisch hoogwaardige oplossingen voor iedereen die e-commerce serieus neemt. Dit allemaal dankzij de vakidioten van Yuluma.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Wij zijn zeer tevreden dat wij onze web site / web shop door Yuluma hebben laten bouwen!
Zeer kundige jongens en worden altijd snel geholpen!

Webontwikkelaar beoordeeld op

Yuluma heeft ons goed en snel geholpen met het opzetten van een webshop. We zijn tevreden over hun dienstverlening.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Ik ben heel erg blij met mijn mooie webshop van Klikboxen.nl. Het enthousiasme waarmee ik ben geholpen en de kundigheid van de uitvoering gaf dat ik geen enkele stress heb gehad en een prachtige winkel online heb. Top!

Webontwikkelaar beoordeeld op

.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Soms zijn dingen zo simpel dat je er moedeloos van kan worden.....

Wie heeft niet gezegd dat je als ondernemer met je tijd mee moet en daarbij een online-shop een absolute must-have is.

Alleen.... Webwinkels bouwen en runnen zijn geen simpele zaken. Een fysieke winkel is een totaal andere dimensie dan een webwinkel.

Yuluma heeft in de afgelopen jaren bewezen dat voor webwinkels en fysieke winkels deze twee dimensies goed te combineren zijn.

Samen met Yuluma hebben wij ons bedrijf dat sinds 1860 bestaat, is gevestigd op nog steeds dezelfde locatie en al 5 generaties binnen de familie is, een 'verlenging" geven in de heden daags online wereld.

Kwaliteit, vakmanschap en kennis zijn drie peilers binnen ons bedrijf waar Yuluma prima bij past.
Samen met ons team en de technieken van Yuluma zijn wij in staat om onze markten te vergroten en te bedienen en zo kwaliteit, vakmanschap en kennis door te geven naar de tegenwoordige tijd.

Of je nu vanuit een fysike winkel naar een online shop doorgroeit of vanuit een online shop door groeit naar een stenen-winkel. Yuluma heeft de oplossing voor je vragen.

Met 4 webshops, een vergroting van het marktgebied van lokaal naar internationaal en een work-load welke gehalveerd is kunnen wij stellen dat Yuluma onze partner is in automatisering.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Wij doen al enige jaren zaken met Yuluma BV. Omdat wij nogal specifieke wensen hadden voor onze webshop hebben wij dit samen met Yuluma uitgedacht, zoals een schildershulp en een kleurenkiezer.

Yuluma is voor ons een volwaardige partner die al onze webshop ideeen tot welkelijkheid maakt.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Wij zijn een sportvoedings producent/leverancier met een eigen webshop www.mdyshop.nl Na jaren van problemen, koppelingen die niet werken, frustratie en wat vooral kapitalen heeft gekost kwamen wij diverse jaren geleden in contact met Yuluma BV. Eindelijk een partij die het snapt! Niet alleen begrepen ze onze wensen ze hebben het ook gemaakt, iets wat andere zeer dure partijen nooit voor elkaar gekregen hebben! Voor ons dus zeker geen andere partner voor nu en zeker in de toekomst. Yuluma is continue in ontwikkeling, gaat mee met al onze wensen en gaat zelfs een stapje verder! Een partij die meedenkt en zeker meegaat met de techniek.
Of je nou beginnende ondernemer bent of juist een bedrijf die al jaren meedraait, Yuluma heeft het antwoord door vaste onderdelen aan te bieden, maar ook zeker maatwerk leverd, iets wat wij ook zeker hebben.
Het is uitermate geruststellend dat wij een goede partij hebben gevonden in Yuluma die zich bezighoud met de techniek zodat wij ons kunnen bezig houden met verkoop en ontwikkeling!
Daarbij een zeer leuke samenwerking met David en zijn team van Yuluma, voor ons géén ander!

Webontwikkelaar beoordeeld op

Gevonden!! een betrouwbare partner: ''Yuluma B.V.''
Na 3 ervaringen met 3 andere web ontwikkelaars was ik terug bij af!
1000 en 1 web ontwikkelaars maar wie doet datgene wat hij zegt?

Ik kan zeggen dat Yuluma B.V. doet wat het zegt plus dat extra waar je niet op had gekomen!

Uitgebreide techniek en vele modules waar je bij andere web ontwikkelaars fors meer voor betaald! Automatische updates van verbeteringen of nieuwe cms gadgets maken het leuk om met dit programma te werken!

Ik kan gerust zeggen dat Yuluma ons bedrijf Vloervoordeel online in 2 jaar een toppositie heeft bezorgd. Mede hierdoor laten we een 2e webshop maken voor onze dochteronderneming.

Ik kan Yuluma B.V. aanbevelen, zeker gezien mijn ervaring met andere web ontwikkelaars.

Toine van Putten
Vloervoordeel B.V.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Bij Yuluma werkt een heel fijn team specialisten. Wij van Melkofpuur.nl hebben het geluk dat er altijd heel snel gereageerd wordt als er een probleem is, ook als het probleem geen acute nood betreft. Nieuwe uitdagingen worden enthousiast ontvangen waardoor onze wensen uitkomen. Wij zijn heel trots op Yuluma.

Webontwikkelaar beoordeeld op

Terug naar Yuluma B.V..